Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی نمایشگاه کتاب گفت: ۲۰ مورد توبیخ کتبی با درج در پرونده و اخذ تعهد کتبی، ۱۶ مورد محرومیت از نمایشگاه به مدت یک سال، ۱۵ مورد توبیخ بدون درج در پرونده (قابل اعتراض و تجدید نظر) هفت مورد تعطیلی سه تا پنج ساعته، از احکامی بود که در خصوص ناشران متخلف صادر شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی رمضانی امروز _سی‌ام اردیبهشت ۱۴۰۱_ در نشست خبری با حضور خبرنگاران اظهار کرد: تصمیم گرفته شد تا نمایشگاه به صورت مجازی و به مدت دو روز تمدید شود، اول و دوم خرداد ماه تا ساعت ۲۴ نمایشگاه به صورت مجازی فعالیت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایان نمایشگاه حضوری ساعت ۲۰ شنبه سی‌ویکم اردیبهشت خواهد بود.

وی افزود: ناشران می‌دانند که هزینه دریافت شده از آن‌ها، هزینه تمام شده نمایشگاه نیست و در این خصوص یارانه زیادی از جانب وزارت ارشاد پرداخت شده است. در خصوص بازپرداخت بخشی از هزینه اجاره غرفه به ناشران به دلیل یک روز تعطیلی، هنوز تصمیمی گرفته نشده است.

سخنگوی نمایشگاه گفت: برگزاری نشست فرهنگی توسط ناشران باید پیش از اجرا، با ستاد نمایشگاه هماهنگ و مجوز لازم صادر شده باشد، همچنین برگزاری اینگونه مراسم نباید نظم عموم نمایشگاه را بر هم بزند و به سایر غرفه‌ها آسیب برساند. نمایشگاه سالن‌هایی برای این گونه برنامه‌ها تدارک دیده و به همین دلیل نمی‌توان اجازه داد تا اینگونه جشن‌ها به خرید مردم آسیب وارد کند. اگر ناشران قصد دارند که جشن‌های امضا برگزار کنند، نباید از چارچوب‌های تعیین شده خارج باشد.

رمضانی در خصوص وضعیت هوای داخل شبستان تصریح کرد: بنابر گزارش کارکرد تهویه‌ها، این دستگاه‌ها کاملاً روشن بوده اما به علت زیادی جمعیت و گرمای هوا، جو هوایی نمایشگاه در دو روز گذشته نامطبوع بود. فعالیت تهویه‌ها به صورت دائم بررسی می‌شود.

وی افزود: نمایشگاه‌های بین‌المللی در زمان بسیار کوتاه میان سه تا پنج روز برگزار می‌شود. افراد و ناشرانی که در حوزه بین‌الملل فعالیت می‌کنند برای این بازه برنامه‌ریزی کرده‌اند، به همین دلیل یکی از دلایل عدم تمدید نمایشگاه تهران همین موضوع است و ناشران خارجی نسبت به روز و ساعات برگزاری نمایشگاه معترض هستند.

سخنگوی نمایشگاه گفت: مجموعاً ۱۰۰ نیرو در سی نقطه از نمایشگاه برای اطلاع‌رسانی در مستقر هستند تا پاسخگوی سوالات مخاطبان باشند ۱۵ نفر در چهار نقطه برای مشاوره کتاب در نمایشگاه مستقر هستند تا به افراد برای انتخاب و شروع کتابخوانی راهنمایی ارائه دهند. همچنین ۷۰ کیوسک اینترنتی در نمایشگاه مستقر شده است. از این تعداد ۵۳ دستگاه در شبستان، هفت دستگاه در بخش ناشران خارجی، چهار دستگاه در بخش کودک و نوجوان، سه دستگاه پر بخش ناشران دانشگاهی و سه دستگاه در بخش ناشران ویژه مستقر شده است. کارافزار نمایشگاه تاکنون شش هزار دانلود داشته و چهار هزار نفر برای استفاده کامل در این برنامه ثبت نام کرده‌اند.

رمضانی خاطرنشان کرد: در مرکز پاسخگویی، تعدادی به عنوان همیاران خرید فعالیت می‌کنند تا افرادی که تجربه خرید اینترنتی ندارد و نمی‌توانند کتاب مد نظر خود را پیدا کنند، برای پیدا کردن و خریداری کتاب مورد نظر خود راهنمایی شوند.

وی افزود: در بخش رفاهی دو بخش عمده دنبال شد، اولین مورد استراحتگاه بود که طی جانمایی اولیه اطراف حوض صحن اصلی و ایستگاه مصلی، ۱۸۰۰ مبلمان شهری نصب شده تا مکان مناسب برای استراحت مردم مهیا شود.

سخنگوی نمایشگاه گفت: دومین مورد دسترسی به آب معدنی بود که در این خصوص مکان‌هایی برای ارائه آب معدنی با قیمت مصوب ۱,۸۰۰ تومان در نظر گرفته شد که دسترسی به آب معدنی با این قیمت در خارج از نمایشگاه بعید است.

رمضانی تصریح کرد: مجموع تماس‌های برقرار شده با مرکز پاسخگویی حدود ۳۷ هزار تماس بود که از این تعداد ۲۹۵۰۰ ورودی و ۸۰۸۰ تماس خروجی است.

وی افزود: آمار هیئت تخلفات مجموعاً ۶۴ رأی در خصوص غرفه داران و ناشران صادر شد که بیشترین تخلف به ترتیب ارائه کتبی که چهار سال از تاریخ انتشار آن گذشته، عدم رعایت شئونات، تعرض به فضای خارج از غرفه، عدم استفاده از کارتخوان، فروش محصولاتی غیر از کتاب، فروش کتاب با قیمت‌های بیش از قسمت درج شده در کتاب، بر هم زدن نظم عمومی، تأخیر در بازگشایی غرفه، فروش کتب غیر مرتبط با موضوع سالن و تحویل نگرفتن غرفه بود.

سخنگوی نمایشگاه اظهار کرد: از این آرا بیست مورد توبیخ کتبی با درج در پرونده و اخذ تعهد کتبی، شانزده مورد محرومیت از نمایشگاه به مدت یک سال، پانزده مورد توبیخ بدون درج در پرونده (قابل اعتراض و تجدید نظر) هفت مورد تعطیلی سه تا پنج ساعته، سه مورد محرومیت از نمایشگاه مجازی (قابل اعتراض و تجدید نظر) دو مورد محرومیت از تسهیلات وزارت ارشاد (قابل اعتراض و تجدید نظر) و یک‌مورد تعطیلی به مدت یک روز از مجموع احکامی بود که در خصوص متخلفان صادر شد.

رمضانی خاطرنشان کرد: تا شب گذشته مجموع نمایشگاه مجازی و حضوری بیش از ۱۴۰ میلیارد بود که ۷۹ میلیارد تومان فروش حضوری و ۶۱ میلیارد تومان فروش مجازی کتاب تا پایان روز نهم بود. در مجموع بیش از ۲۰۰ هزار نسخه کتاب به خریداران فروخته شد.

کد خبر 576422

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب كتاب و كتاب خوانی کتاب کتابخانه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قابل اعتراض و تجدید نظر سخنگوی نمایشگاه مورد محرومیت درج در پرونده مورد توبیخ صادر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از  ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا هجدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند با مراجعه به سامانه book.icfi.ir نسبت به آماده سازی پنل مجازی‌، ویرایش قیمت کتاب‌ها، تعداد کتاب‌های موجود، آماده‌سازی پنل پست کتاب و... خود اقدام کنند.
همچنین ناشران می‌توانند شماره‌ تماس‌های مورد نیاز خریداران کتاب برای دریافت مشاوره یا برقراری ارتباط را در بخش تنظیمات پنل کاربری خود قرار دهند. 

 ناشران برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز پاسخگویی بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به شماره ۰۲۱۹۱۰۰۹۸۹۸ تماس بگیرند.
سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب